De praktijk

Over mij
Mijn naam is Amarins Herrema en in 2010 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Nadat ik werkzaam ben geweest bij o.a. het Sint Antonius Ziekenhuis in Sneek en het revalidatiecentrum in Beetsterzwaag kreeg ik de mogelijkheid om in mijn eigen woonplaats Sneek te gaan werken voor een kleinschalige fysiotherapiepraktijk.

Over de praktijk
Sinds 2008 zat op de Lemmerweg 43 in Sneek fysiotherapiepraktijk “Praktijk Poort van Sneek”. Vanaf 2014 ben ik daar gestart met mijn waarnemingen voor de toenmalige fysiotherapeut.

In 2016 was de vraag of ik de praktijk in zijn geheel wou overnemen en zo is in mei 2017 “Fysiotherapie Pand 43” ontstaan.

Op 1-12-2020 is de praktijk verhuist naar van Giffenstraat 6 in Sneek.

Fysiotherapie Pand 43 is een kleinschalige eerstelijns praktijk voor fysiotherapie. Binnen de praktijk zijn de meeste faciliteiten aanwezig voor de juiste behandeling. Er is de mogelijkheid om specifiek kracht, mobiliteit of conditie te verbeteren onder begeleiding, doorgaans als aanvulling op de oefeningen die u thuis kan doen. Fysiotherapie Pand 43 past zich aan, aan uw situatie. Ook bij u thuis kom ik als fysiotherapeut langs, en zien de behandelingen er hetzelfde uit als in de praktijk. Ik kan oefenmateriaal ter beschikking stellen zodat u sneller kunt revalideren.

Manier van werken en specialisme
Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de klachten van mijn patiënten vind ik belangrijk in mijn vak. Iedere patiënt heeft een andere klacht en hulpvraag. Als bekend is waar uw klacht vandaan komt, kan er samen met u, naar de mogelijkheden en oplossingen worden gekeken en wordt een passend behandelplan gemaakt.

Als fysiotherapeut vind ik het erg belangrijk om je door te ontwikkelen en te specialiseren. Naast de zogenaamde Easy Taping Methode ben ik ook gecertificeerd in Fascia Integration Therapie.

Mocht u hier meer over willen weten kunt u hier kijken voor meer informatie. Uiteraard mag u mij ook altijd om informatie hier over vragen.

Ik sta graag voor u klaar als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Pand 43 te Sneek.

Amarins Herrema